ENG

O nama

Dobrodošli u svet patent zatvarača !

Poštovani posetioci, dobro došli u svet patent zatvarača (rajsferšlusa, cipzara). Patent zatvarač je univerzalan proizvod, neophodan u različitim industrijskim granama i predstavlja izum američkog pronalazača Whitcomb Judsona iz Čikaga sa kraja 19 veka.

Industrija tekstila, kože,obuće, nameštaja, automobilska industrija i mnoge druge ne mogu se zamisliti bez upotrebe ovog proizvoda.

Modna industrija neprestano diktira promene u dizajnu i kvalitetu patent zatvarača, a time i naše aktivno učešće i prilagođavanje.

Naš proizvod je kvalitetan, moderan, dugotrajan, a njegova funkcionalnost je usklađena sa karakteristikama samog proizvoda na koji se ugrađuje. Osim zadovoljavanja potreba domaćeg tržišta, aktivno smo prisutni i plasiramo naše proizvode u zemljama regiona, gde poslujemo preko dve firme, u Republici Srpskoj (Banja Luka) i Republici Makedoniji (Skoplje).

Pored proizvodnje patent zatvarača, tržištu nudimo i sledeću kvalitetnu robu od poznatih proizvođača:

Naša vrata kvalitetnoj i ozbiljnoj saradnji uvek su otvorena, stojimo Vam na usluzi.

O kompaniji

Zipplast d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom svih vrsta patent zatvarača, distribucijom konaca za šivenje, čičak i reflektujućih traka. Osnovana je 2002. godine u Požegi (Republika Srbija).

Proizvodnja je započeta sa dve proizvodne linije tkanih patent zatvarača. Ulaganjem u modernizaciju i proširenje kapaciteta, firma danas raspolaže sa 8 proizvodnih linija spiralnih i metalnih patent zatvarača, sa potpuno zaokruženim proizvodnim procesom i poslovanjem širom regiona Balkana. Osim plasmana na domaćem tržištu aktivno smo prisutni preko firmi u Republici Srpskoj (2006. Banja Luka) i Republici Makedoniji (2007. Skoplje).

Dugogodišnje iskustvo, stečeno u proizvodnji patent zatvarača, omogućava neprestano podizanje tehnološkog nivoa proizvodnje i kvaliteta proizvoda. Stalna ulaganja u opremu, obuku kadrova i fleksibilna organizacija nam omogućavaju prilagođavanje modnim zahtevima. Ovo nas svrstava u red najboljih proizvođača na svetskom nivou.

Danas naši patent zatvarači nalaze primenu u tekstilnoj industriji, industriji obuće, kože, galanteriji, proizvodnji nameštaja, automobilskoj industriji...

Prateći zahteve kupaca od 2006. godine, a u saradnji sa najpoznatijm svetskim proizvođačima tržištu nudimo širok asortiman konaca, a od 2011. asortiman čičak i reflektujućih traka.

Danas Zipplast d. o. o. zapošljava 40 radnika u stalnom radnom odnosu i povremeno angažuje manji broj radnika na određeno vreme, sa godišnjim kapacitetom proizvodnje preko 2.000.000 m patent zatvarača.

Naša poslovna deviza "Kvalitet, Kvantitet, Kontinuitet i Konkurentnost" pozicionira naše poslovanje na tržištu.

Misija i vizija

Naša misija je da budemo na usluzi klijentima svojom kompletnom ponudom visoko kvalitetnih patent zatvarača, konaca, reflektujućih i čičak traka izrađenih vrhunskom tehnologijom od najkvalitetnijih materijala. Svoj potencijal koristimo da poslujemo na transparentan i mudar način i da primenjujemo proaktivan pristup inovacijama.

Osnovne vrednosti kojima se rukovodimo su profesionalizam, odgovornost, poverenje i briga o klijentima. Merila našeg uspeha su zadovoljstvo i preporuka naših kupaca.

Naša vizija je da ostanemo među vodećim kompanijama i da naši proizvodi budu kvalitetom i asortimanom prepoznatljivi na tržištu. Svoje kapacitete, kako proizvodne tako i ljudske, permanentno usavršavamo i tako ćemo, tokom vremena, doprineti razvoju ove grane delatnosti u Srbiji, ali i šire.

Cilj

Primaran cilj naše firme je da ispunimo zahteve i potrebe naših klijenata i omogućimo im kvalitetan proizvod i brz servis. Pored zadovoljnih klijenata težimo očuvanju liderske pozicije u proizvodnji patent zatvarača, kao i u pružanju usluga distribucije kvalitetnog konca, reflektujućih i čičak traka.

Nama je bitno da naši klijenti i poslovni partneri vide u nama pouzdanog saradnika koji nudi inovativne proizvode vrhunskog kvaliteta.

Politika kvaliteta

Zipplast d.o.o. ima višegodišnju tradiciju i iskustvo u proizvodnji širokog asortimana patent zatvarača za različite potrebe konfekcije, industrije obuće, nameštaja i drugih.

Trajno opredeljenje Zipplast d.o.o. je da glavni oslonac za uspeh, odbranu od konkurencije i povećanje udela na tržištu bazira na isporukama proizvoda svojim korisnicima koji su visokog i postojanog kvaliteta.

Politika kvaliteta, kao osnova poslovne politike Zipplast d.o.o. zasniva se na:

Da bi postigli svoje ciljeve Zipplast d.o.o. je uredio svoje poslovanje i organizaciju prema zahtevima serije standarda ISO 9001:2008 i dobroj tržišnoj praksi koju oni donose.

Sertifikati