ENG

Novi proizvod u našoj ponudi: Antistatik patent zatvarači

Novi proizvod u našoj ponudi: Antistatik patent zatvarači

Da li ste znali da, prema međunarodnim istraživanjima oko 70% oštećenja elektronskih komponenti nastaje zbog neodgovarajuće zaštite osoblja?

Poznato je da elektrostatičko pražnjenje ili ESD može oštetiti osetljivu elektronsku opremu ili dovesti do rizika od požara ako rukujete sa zapaljivim materijalima, poput boja. Na sreću, elektrostatičko pražnjenje može se kontrolisati i upravljati upotrebom antistatičkih proizvoda. Jedna od takvih opcija je antistatička odeća. Svi međunarodni standardi, uključujući EN 61340-5-1, naglašavaju neophodnost upotrebe posebne odeće u svim zonama EPA.


Naš novi proizvod idealan je izbor za vašu antistatičku odeću. U procesu proizvodnje, korišćenjem posebne tehnologije, dobijaju se patent zatvarači sa antistatičkim osobinama. U ponudi imamo spiralne i metalne antistatik patent zatvarače, i to u svim veličinama i u boji prema vašem izboru.

Preporučuje se za upotrebu na uniformama u proizvodnji elektronskih komponenti, kao i medicinskim i laboratorijskim uniformama.

Više detalja možete saznati ovde